SEYHAN’DA MÜZİK ŞÖLENİ BAŞLADI

Seyhan Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlediğii mart konserleri sanatçı Demet Sağıroğlu’nun muhteşem performansıyla 100.Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde başladı.

Yaşam Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 16:26:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her alanda olduğu gibi sanata da çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, “ Sanatı Seyhan’da çok iyi noktaya taşıdık” dedi.

DEMET SAĞIROĞLU’NDAN MUHTEŞEM PERFORMANS

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle tüm kadınların gününü kutladığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bu önemli gün nedeniyle değişik noktalarda müzik şöleni planladık. İlk akşam 100.Yıl Çırçır Sanat merkezimizde Demet Sağıroğlu’nun muhteşem performansına tanıklık ettik. Sanatçımıza, müthiş enerjisiyle salonumuzu dolduran hemşehrilerimize, bizleri yalnız bırakmayan İYİ Parti Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’e teşekkür ediyorum^dedi.

Başkan Akay, konserlerin cumartesi ve pazar günü değişik noktalarda birbirinden kıymetli sanatçıların sahne alacağı program ile sona ereceğini söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.