SEYHAN’I TÜRKİYE YÜZYILINA TAŞIYACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hatipoğlu, “Yeni 1 Seyhan” projelerini anlattı

Siyaset Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 14:37:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Adana’da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Türkiye’nin 56 ilinden büyük Seyhan İlçesi’ni gelecekle, Türkiye Yüzyılı ile buluşturacak projelerini açıkladı. Seyhan’ın son 10 yılda çok şey kaybettiğini vurgulayan Hatipoğlu, “Bizim hareket noktamız sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir, AK Parti belediyeciliğidir.  Seyhan 10 yılda çok şey kaybetti. 31 Mart’ta Seyhanlı hemşerilerimizin desteğiyle başa gelerek, kaybettiğimiz bu yılları, Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışarak telafi edeceğiz. Seyhan’ı hep birlikte geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız” dedi.

“Yeni 1 Seyhan” lansmanında projelerini açıklayan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, projeleri Seyhan’ın geleceği, Seyhan’ın hak ettiği hizmete kavuşması, kaybedilen yılların telafisi, “Yeni 1 Seyhan” için hazırladıklarını kaydetti. Konuşmasına “Seyhan’ın derdiyle dertlenen, Seyhan’a aşık, Seyhan’a sevdalı herkesle hep beraberiz. Bizim Seyhan’a sözümüz var, çocuklarımıza, gençlerimize, abilerimize, ablalarımıza sözümüz var. Caddelere, sokaklara, kaldırımlara sözümüz var” diye başlayan Hatipoğlu, lansmanı “Tutmaya ant içtiğimiz sözlerimizi, umudu, geleceği konuşacağız. Hizmeti, özveriyi, gerçek belediyeciliği, Yeni 1 Seyhan’ı konuşacağız” şeklinde özetledi. Seyhan’ın üzerindeki ölü toprağını atacaklarını vurgulayan Hatipoğlu, şunları söyledi:

“KAYBEDİLEN 10 YILI TELAFİ EDECEĞİZ”

“Seyhan için hazırladığımız projelerle, vizyonumuzla, dik duruşumuzla, hevesimizle ve heyecanımızla Cumhur İttifakı olarak Seyhan’ımızın üzerindeki ölü toprağını atacağız. Seyhan’ı gerçek belediyecilikle buluşturup, geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız. Daima ileriye koşan bir Seyhan için çalışacağız. Çünkü Seyhan’ı sevmek Seyhanlı herkesi sevmektir. Hayata geçireceğimiz her projemizde, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla, insanımızı yönetimimizde merkeze koyarak, bütüncül bir bakış açısıyla, yepyeni bir yönetim yaklaşımıyla Seyhan için geliyoruz. Buradaki dostlarımızla, teşkilatlarımızla, hep birlikte Seyhan’ımıza kendimizi adayacağız. Kibirsiz, bahanesiz, kapısı herkese açık, dertleri kendi derdimiz gibi göreceğimiz bir yönetimle Seyhan için hazırız, heyecanlıyız ve kararlıyız.  Bizim hareket noktamız sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir, AK Parti belediyeciliğidir.  Seyhan 10 yılda çok şey kaybetti. Bizler sizlerin desteğiyle başa gelerek kaybettiğimiz bu yılları, Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışarak telafi edeceğiz. Ben Seyhan’daki 850 bin kişinin başkanlığına değil, kardeşliğine talip oldum ve bu uğurda yola çıktım. Daha iyi bir Seyhan mümkün. Küllerinden yeniden doğacak bir Seyhan. Yüzlerin güldüğü, neşenin eksik olmadığı, sokakların, caddelerin umutla dolduğu bir Seyhan.  Seyhan gecesiyle, gündüzüyle, insanıyla, hayvanıyla, toprağıyla, havasıyla öyle bir yer ki adeta işlenmemiş bir elmas. AK Parti belediyeciliği ise gerçek belediyecilikte adeta bir sanatkar. Seyhan’ı parlatmaya, herkesin imrendiği, gıpta ettiği, örnek aldığı bir mücevher yapmaya kararlıyız.”

Seyhan’ın ve Seyhanlıların ihtiyaçları için nice projeler ve çözümler hazırladıklarını bildiren Hatipoğlu, “Seyhan’ı hak ettiği yere Cumhur İttifakı olarak 5 yılda, belki de daha kısa sürede getireceğiz. Kaybettiğimiz zamanı telafi edeceğiz. Ben başkan olmak için çalışmıyorum. Kırılmış kalpleri onarmak için, gönüllere girmek için, yüzleri güldürmek için, tüm Seyhan’ı kucaklamak için, Seyhan’ı (Yeni 1 Seyhan) yapmak için çalışıyorum. Seyhan benim evim, Seyhan benim ailem, Seyhan benim sevdam. İnsan sevdası için çalışmaz mı, çabalamaz mı? Çabasız aşk mı olur? 1 Nisan’da Yeni Seyhan’a, gerçek 1 Seyhan’a, küllerinden yeniden doğmuş 1 Seyhan’a hazır olun. Bu vesileyle bu dava yolunda bana fırsat veren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Lansmanda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kocaispir de, Hatipoğlu’nun sunumunu büyük heyecanla izlediklerini belirterek, “Gerçekten hepimizi heyecanlandıran çok keyifli projelerdi. İnşallah 1 Nisan’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları olarak Büyükşehirde, Seyhan’da ve 14 ilçede görev başına geldiğimizde bu projeleri gerçekleştirmek hepimizin boynumuzun borcu olsun. Biz bu şehri seviyoruz, insanımızı seviyoruz ve Allah nasip ederse, hepimizin enerjisi yüksek göreve hazırız. Büyüklerimizin desteğiyle inşallah Adana’ad hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yepyeni bir dönem başlayacak. Seyhan inşallah reisine, belediye başkanına kavuşacak” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, Hatipoğlu’nun sunumundaki görüntüye dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Erdal’ın sunumunda 2 manzara var. Birinde eşiyle evlendiği resmi, diğeri de Seyhan yazıyor. Buradan anlıyoruz ki Erdal şuna karar vermiş. Geçmişini siliyorum, geleceğimi siliyorum. Hayatımda 2 tane tarih var. Biri eşimle evlendiğim gün, diğeri Seyhan Belediye Başkanı olacağım gün diyor. Seyhan bizim incimiz. Bu şehre hizmet etmek herkese nasip olmaz. İnşallah Erdal kardeşimize nasip olacak. Milyarlarca galaksi içerisinde, milyonlarca gezegen içerisinde dünya gezegeninde bu vatanda bu şehirde doğduk. Anılarımız burada. İlk kez bu şehirde yere düştük, ilk kez bu şehirde nefes aldık, ilk kez bu şehirde dünyaya merhaba dedik. İlk kez bu şehirde aşık olduk, bir sürü acıyı tattık, bir sürü sevgiyi tattık. Bununla yoğrulmuş olarak hizmet etmenin tadı başkadır. O zaman da biz şehrimize baktığımızda mekanik bir unsur görmüyoruz, insanımızı görüyoruz, insanımızın sevdalarını, beklentilerini, geleceğe dair hayallerini görüyoruz ve bu hayallerini gerçekleştirmek için belediye başkan adaylarımız var. Hem büyükşehir adayımız Fatih kardeşimiz, hem Seyhan adayımız Erdal kardeşimiz bu duyguyla, bu adanmışlıkla inşallah belediye başkanlığını görevini, vatandaşlarımız gerçekleştirirse gerçekleştirecekler. Halk ekmekten tutun, gençlerin güvenli şekilde spor yapabilme ihtiyaçlarını gidermeye kadar Seyhan için her şey düşünülmüş. Bu lansmanların her biri artık bizim mührümüz, vatandaşımıza verdiğimiz ahit, vatandaşımıza verdiğimiz söz, başımızın üzerinde taşıyacağımız imzamız. Bu imzayla çıkıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesi için sonuna kadar Fatih kardeşimizin, Erdal kardeşimizin yanında olacağız. Seyhan’a Erdal başkan şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.