FİNAL'E BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

‘İstiklal Marşını En Güzel Ben Okuyorum’ yarışmasında Adana Final Okulları, 5. sınıf öğrencisi Tevfik Süha Mutlu ile Adana Birincisi oldu.

Eğitim Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 19:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Yiğit, İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması’nda Adana Birincisi olan Özel Adana Final Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Tevfik Süha Mutlu’ya ödülünü, düzenlenen törenle verdi.

Okulunda büyük bir coşkuyla karşılanan Tevfik Süha Mutlu’nun , İstiklal Marşı’nı okumasıyla güne başlayan Adana Final Okulları, anma törenine okulun tiyatro salonunda devam etti.

Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin sergilediği İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un o dönem yaşadıklarını anlatan program izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kurucu Şevket Ertem, “Vatanın bütünlüğü ve bayrak sevgisini pekiştirdiğimiz bu anlamlı günde Adana Birincisi olan öğrencimiz Tevfik Süha Mutlu’yu , ailesini ve emeği geçen öğretmenleri kutlarım” dedi ve bu anlamlı günün anısına  hediyesini taktı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.