Pozantılılara Doğalgaz Abonelik İşlemlerinde Kolaylık Sağlandı

Pozantı’ya doğalgaz gelmesiyle birlikte vatandaşların abonelik işlemlerinde yaşanan sıkıntı, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın girişimleri sonucu kolaylaştırıldı.

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 15:53:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vatandaşların, doğalgaz aboneliğini yapması için daha önce Adana merkeze veya Tarsus’a gitmesi gerekiyordu. Bu da vatandaşlar için hem zaman kaybına hem de ekonomik külfete yol açtığı için tepki çekiyordu.

MOBİL ABONE MERKEZİ KURULDU

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın bu sorunu ortadan kaldırmak için AKSAGAZ Çukurova Bölge Müdürü Halit Demir ile yapmış olduğu görüşme Pozantılıları sevindirecek sonuçla karşılandı. 9 Ağustos Çarşamba günü itibariyle Pozantı Belediyesi yanına kurulan Aksagaz Mobil Abone Aracı abonelik işlemleri için vatandaşın hizmetine sunuldu.

VATANDAŞLAR AKIN ETTİ

Abonelik işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar için Aksagaz Mobil Abone Aracı’nın geldiği Pozantı Belediyesi tarafından ilçe halkına anonsla duyuru yapılınca vatandaşlar soluğu mobil abone aracı önünde alarak uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Mobil abone aracı, bu hafta boyunca her gün Pozantı’da abonelik işlemlerini yapılacak olup diğer günlerde ise haftanın belirli bir gününde gelecek ve mobil aracın geldiği belediye hoparlöründen anons edilecek.

"BİR SORUNU DAHA ÇÖZMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Abonelik işlemlerinin kolaylaştırılması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay “Pozantı İlçemizde bir sorunu daha görüşmelerimiz neticesinde çözmüş olmanın huzurunu yaşıyorum. Doğalgaz çalışmaları tamamlanan bölgelerde Aksagaz abonelik işlemlerini, daha önce sadece Adana-Tarsus ve Karaisalı Abone merkezlerinde yaptığı için Pozantı’da abone olması gereken halkımız çok mağdur oluyordu. Gidiş-geliş masrafları, kaybettikleri zaman nedeniyle mağduriyet yaşıyorlardı. Aksagaz Bölge Müdürümüz Değerli Dostum Sayın Halit Demir Beyefendiyi ziyaret ederek bu sorunun çözümü noktasındaki talebim, bugün itibariyle Mobil Abone Aracı ile iki vezneden olmak üzere çözümlenerek Pozantı Belediyemiz yanında abone işlemlerine başlanmıştır. Bu hafta sonuna kadar devam edecek abone işlemleri diğer haftalarda belirlenecek ve duyurusunu yapacağımız günlerde haftada bir gün olarak devam edecektir. Bugün birlikte hizmet noktasında halkımızla görüşmeler yaptığımız Kıymetli Bölge Müdürüme anlayışı ve katkısı için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşarak, Pozantılı'nın sorunlarını çözmek için 'var' olduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.