SEYHAN’DAN 200 TON TEMİZLİK ÜRÜNÜ ÜRETİMİ

Seyhan Belediyesi Deterjan Atölyesinde 2021’in Haziran ayından bugüne dek toplam 200 ton temizlik malzemesi üretimi gerçekleştirildi

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 12:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi’nin, halkın ucuz ve kaliteli temizlik ürünlerine erişimini sağlayabilmek için kurduğu deterjan atölyesinde bugüne kadar 200 ton temel temizlik ürünü üretilip,  ekonomik fiyatlarla halka sunuldu.

 “SEYHAN” MARKASIYLA SEYHAN HALK PAZARI’NDA

“Seyhan” markasıyla farklı boyutlardaki ambalajlarda alternatif kokularla üretilen Sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temel temizlik ürünleri Yeşilyurt Çok Amaçlı Tesis ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi yanında hizmet veren Seyhan Halk Pazarı’ndan ulaşılabiliyor.

UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜNLERLE AİLE BÜTÇESİNE KATKI

Temizlik ürünlerinin toplum sağlığı için olmazsa olmaz ürünler arasında yer aldığını aktaran Başkan Akay, temizlik ürünlerinin aile bütçesinde önemli bir miktar tuttuğunu kaydetti. Akay, “Yoksulların yoğun olduğu bir kentte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerine erişimini sağlamak, tasarruf ederek aile bütçelerine katkıda bulunup yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.