GYODER Başkanı Neşecan Çekici’den Göktekin Yapı’ya ziyaret

Türkiye’de 25 yıldır gayrimenkul sektörünün çatı derneği olan GYODER’in Başkanı Neşecan Çekici, Adana gezisi kapsamında Göktekin Yapı’yı ziyaret etti.

Ekonomi Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 11:54:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Neşecan Çekici, Göktekin Yapı Kurucusu Serdar Göktekin’in ev sahipliğinde, Sign of the City’de Türkiye’nin En İyi Ofis Yapısı Ödülü’nü kazanan S1 projesinin şantiyesini ziyaret etti ve projeyi yerinde inceledi.

Ardından Göktekin Deneyim Ofisi’ne geçerek, sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin en lüks yaşam projelerinden biri olan Q1 örnek dairesini ziyaret etti. 

‘’Gurur verici projeniz için sizi canıgönülden kutluyorum”

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Göktekin Yapı Yönetimi ile sektörün güncel durumu ve Adana şehir markasının gelişimi konularında fikir alışverişinde bulundu. 

Göktekin Q1’nin tasarım vizyonu ve yapı kalitesiyle ilgili beğenisini aktaran Çekici, Q1 Anı Defteri’nde yorumlarını şöyle paylaştı: ‘’Gurur verici projeniz için sizi canıgönülden kutluyorum. Türk gayrimenkul sektöründe işine bu denli saygıyla yaklaşan bir aktörle tanışmaktan onur duydum. Nice başarılı projelerde sizleri ülkemizin çok yerinde görmek isteriz.’’

Türkiye’nin en iyi ofis projesi: Göktekin S1

Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü olan Sign of the City Awards’ta Türkiye’nin En İyi Ofis Binası seçilen S1, Adana’nın iş anlayışını değiştirecek bölgesel bir ikon konumunda. S1, Türkiye’nin En İyi Ofis Binası seçildiği 2023 yılında, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, ülkenin büyük metropollerindeki tüm ofis alanlarını tasarımı, yapı kalitesi ve teknolojisiyle geride bıraktı.

Adana’da lüks artık eskisi gibi olmayacak: Göktekin Q1

Şehirden uzağa gitmeden, müstakil konforunu kentin kalbinde yaşamak isteyenler için tasarlanan ve dünya standartlarındaki kalitesi ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Göktekin Q1, geniş ve fonksiyonel yaşam alanları ile kusursuz bir plan sunuyor. Şehrin kalbinde 400 metrekarelik geniş bir yaşam alanı vaat eden Göktekin Q1’e, anıt ağaçlar ve çok özel bir peyzajla birlikte şehrin en yeşil avlusu eşlik ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.