Lalezar Anaokulunda Gurur Günü

Lalezar Anaokulunda 2022 -2023 eğitim öğretim yılı mezuniyeti coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 15:25:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Lalezar Anaokulu öğrencileri muhteşem bir programla izleyenleri hayran bırakarak mezun oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan program Adana Büyükşehir Belediyesi Bando takımının muhteşem konseriyle devam etti. Sunuculuğunu öğretmenler Nuray Yanarkaya ve Bilger Ersan yaptıkları diploma töreni, Lalezar Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösteri, koro ve Toprak sınıfı öğretmeni Nurşen Akgöz, Deniz sınıfı öğretmeni Nurhan Coşkun ,Bulut sınıfı öğretmeni Belkız Anur, Yıldız sınıfı öğretmeni Gülsüm Karaca Horuz’un öğrencilerinin Kep atma töreniyle son buldu.

Programın ardından konuşan Lalezar Anaokulu Müdürü Mehmet Çözeli, “2022-2023 Eğitim öğretim yılında güzel ve verimli bir dönem geçirdik. Geleceğin güvencesi, eğitimin birincisi Lalezar Anaokulu kendini ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu olmuştur ve olmaya devam edecektir. Lalezar Anaokulu bir okuldan daha fazlasıdır. Lalezar Anaokulunda yıllar sevgiyle geçiyor, kocaman bir aile tek yürekte çarpıyor.  Sizlerin gülüşü bizlerin mutluluğudır.

Sevgili öğrencilerimizin sergilediği örnek davranışlar, kazanımlar, başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Hayat pencereleri hep güzelliklere baksın, yolları açık olsun, mezuniyetleri kutlu olsun. Onlar artık mezun hepsi ile gurur duyuyoruz. Parlayan yıldızlarımız bizim. Mutlu, eğitimli, güçlü, fikri ve vicdanı hür çocuklar aydınlık bir toplumun güvencesidir. Başarılarınız daim mezuniyetiniz kutlu olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.