Ceyhan Belediyesi’nin hizmet odağında ‘insan’ var

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” buluşmaları kapsamındaki vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdürüyor

Gündem Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 11:48:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe merkezinde belediyecilik hizmetlerini aksaksız sürdürürken köylüleriyle buluşmayı da ihmal etmiyor.

Ceyhan’ın dört bir yanını, cadde cadde, sokak sokak temizleyen belediye ekipleriyle Ceyhan’ı çiçek gibi yapmaya kararlı olduklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, daima köylerin ve köylülerin de yanında yer alıyor.


Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı olan Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” buluşmaları kapsamında Ceyhan’a bağlı Toktamış, Sirkeli, Kızıldere, Ağaçpınar ve Çokçapınar’da hemşehrileriyle bir araya geldi.
“CEYHAN, ÇİÇEK GİBİ”
Ceyhan Belediyesi’nin tüm imkanlarını vatandaşları için seferber ettiklerini ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızı hem çiçek gibi yapıyoruz hem de ilçemizin her bölgesindeki vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi sunuyor, belediyemize düşen görevler varsa anında yerine getiriyoruz” diye konuştu.


MEMNUNİYET VURGUSU
Ceyhanlıların her şeyin en iyisine layık olduğuna dikkat çeken Başkan Erdem, “İnsan odaklı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ceyhan’da yaşayan her yurttaşımızın memnuniyeti için mesai kavramı olmadan çalışıyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Ceyhan için her birini ayrı ayrı komşum olarak gördüğüm hemşehrilerimizle birlikte yol yürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” buluşmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.