BAŞKAN ÇAY DÖRDÜNCÜ DÖNEMİ İÇİN SÖZ KESTİ

Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Çay, ilçe de yaptığı seçim mitingi ile dördüncü döneminin başlayacağının ayak seslerini duyurdu.

Siyaset Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 19:24:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yüzlerce araç konvoyu ile Akçatekir gişelerinde toplanan Mustafa Çay sevdalıları, araçlarını yeniden refah partisi bayraklarıyla süsleyerek Pozantı’ya kadar korna çalıp konvoy gerçekleştirdiler. Başkan Mustafa Çay Pozantı Cadde ve sokaklarında halkı selamlayarak karanfil dağıttı. Yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoyda trafik sıkışma noktasına geldi.

MİTİNG ALANINA YÜRÜYEREK GİTTİLER

Pozantı sokaklarını korna sesleri eşliğinde konvoy halinde gezen Başkan Çay ilçe merkezindeki Yeniden Refah Partisi binası önünde araçlardan inerek ellerindeki bayraklarla Atatürk Kültür Merkezi önünde yapılacak miting alanına yürüyerek gittiler.

SLOGANLAR ATILDI

Miting alanına yürüyerek giden Başkan Mustafa Çay sevdalıları ‘En Büyük Başkan Mustafa Başkan’ ve ‘En İyi Çay Mustafa Çay’ sloganları atarak ilçe merkezini adeta inlettiler. Yürüyüş yapan attığı sloganlara da esnaflar da alkışlarıyla eşlik ederek Pozantı’da Mustafa Çay’ın ayak sesleri yankılandı.

PROJELERİNİ ANLATARAK DÖRDÜNCÜ DÖNEM İÇİN DESTEK İSTEDİ

3 dönemdir Pozantı’ya Başkanlık yapan Mustafa Çay, dördüncü dönem için destek isteyerek yeni dönem projelerini sıraladı. Belemedik’ten sonra Kamışlı Boğazını da turizme kazandıracaklarını belirten Başkan Mustafa Çay, Kamışlı Kapuz Kanyonunu turizme kazandırarak Pozantı için büyük bir ivme yakalayacaklarını dile getirdi. Yaptığı siyasi ve bürokrasi görüşmeler sonrasından Pozantı’ya doğalgazı getirdiklerini şimdi ise sırada TOKİ’nin gelmesi için Ankara’yı suyolu edeceğini söyledi.

Mitinge katılan vatandaşların desteğini alan Başkan Mustafa Çay, Pazar günü kullanacakları oylar ile oy sandıklarını çıkan sonuçlarla patlatmalarını istedi. Başkanı dinleyen kalabalık ise hep bir ağızdan söz verdi. Başkan Mustafa Çay ise seçimi kazandıkları takdirde kutlama yapmak için herkesi miting yaptığımız bu alana Atatürk Kültür Merkezi önüne bekliyorum dedi.

İŞTE BAŞKAN ÇAY’IN YENİ DÖNEM PROJELERİ

Toki,

Kamışlı Kapuz Kanyonu,

Kamışlı Çataloluk Mesire Alanı,

Kamışlı Organik Ürünler Satış Noktası,

Pozantı Organik Ürünler Satış Noktası,

Pozantı Yeni Sanayi Sitesi,

Erkek Fitness Salonu,

Eskikonacık Köy Konağı,

Alpu Mahallesi Yaşam Parkı,

Ömerli Mahallesi Taziye Evi,

Belemedik Turizm Treni,

Kadın Spor Salonunun Geliştirilmesi,

Kütüphane,

Elmalı Boğazı Kayak ve Yaşam Merkezi,

Akçatekir Çınarlı Dere Piknik Alanı,

Akçatekir (Şıhlı) Köy Konağı,

Hanımeli Kafe,

Kreş ve Gündüz Bakım Evi,

Kapalı Yüzme Havuzu,

Doğalgaz

Çakıt Çayı İç Göl Projesi,

Gökbez Parkı,

Fındıklı Yaşam Parkı,

Aşçıbekirli Fenese Yaşam Parkı,

Yağlıtaş Gölet Piknik Alanı,

Karakışlakçı Köy Konağı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.