KANARYASPOR U15’TE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI
Adana U15 Ligi’nde büyük heyecana sahne olan final karşılaşmasında Kanaryaspor, penaltı atışları sonunda Seyhan Belediyespor’u mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Muharrem Gülergin Stadı’nda yağmur altında oynanan mücadelede iki takım da normal sürede gol bulamadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Finalin kaderi penaltı atışlarına kaldı.

Penaltı atışlarında ilk iki vuruşu değerlendiremeyen Seyhan Belediyespor önemli bir avantajı kaçırdı. Kanaryaspor ise bir penaltıdan yararlanamamasına rağmen rakibine 4-3 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa uzandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende her iki takıma kupa ve madalyaları takdim edildi. Törene Adana ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ve Erkan Küçükaşçı katıldı.
Ergin Ulun yaptığı konuşmada her iki takımın da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Final müsabakasını iki kulübün başkanları ve yöneticileri de tribünden takip etti.
#keşfet #keşfetedüş #keşfetteyiz #u15ligi #adana #amatör







