G-XTDENW5LW2

NACAR: "BİRLİKTELİK BAŞARI GETİRİR"

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, kamu kurumları ve STK’lar arasındaki işbirliğini önemsediklerini ve istişarenin herkese başarı getireceğine inandığını belirterek, “Birliktelik gücü sağlar ve birlikteliğe çok önem veriyoruz” dedi.

Sağlık Yayın: 12 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 12.02.2026 09:07:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

TEŞEKKÜR ETTİ

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Kurumlar arası istişareyi ve işbirliğini önemsiyoruz. İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Nurettin Aras, Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Emre Duru ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Loğoğlu’nu müdürlüğümüzde ağırladık.
Nazik ziyaretleri ve yapıcı görüş alışverişleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Sağlık sektöründeki çalışmalarımızı anlatırken kurumların birlikte hareket ile sorunları aşacağını ve işlerin daha sorunsuz halde yürüyeceği bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
G-XTDENW5LW2